0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Duane Yogi Ferrell Jr. (R) and Stefan Lazarevic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOGI FEREL OPTIMISTIČAN PRED GOSTOVANJE PARTIZANU: „Vole da trče, moramo da zaustavimo tranziciju“!

Objavljeno: 25.03.23 u 19:30

Amerikanac veruje da njegova ekipa može da ponovi igru iz prve utakmice

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova u Areni dočekuju ekipu Cedevite Olimpije u okviru 23. kola regionalne ABA lige.

Crno-beli“ su prvi na tabeli sa skorom 19-2 a upravo je poslednji poraz došao od slovenačke ekipe u 10. kolu. Tada je Cedevita slavila 77:74. Izabranici Mira Alilovića su na 4. mestu sa 15 pobeda i 6 poraza.

Trener „Zmajeva“ pohvalio je rezulate Partizana u Evroligi i rekao je da očekuje agresivnu utakmicu.

Igramo sa timom koji je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u ABA lige. Do sada su naši rivali pokazali lepu igru. Odlično igraju i u Evroligi, gde su veoma blizu proboja među osam najboljih timova. Partizanovi košarkaši igraju veoma agresivno, posebno defanzivci, a pre svega su samouvereni. Pred nama je teško gostovanje. Očekujem da momci igraju brzo, agresivno, disciplinovano i pametno. Svaki pojedinac mora da da sve od sebe – rekao je Alilović.

VESTI O PARTIZANU:

Najbolji košarakaš Cedevite, Jogi Ferel, apostrofirao je na brzoj igri u tranziciji, koju izabranici Željka Obradovića neguju.

Partizan igra veoma napadačku košarku. Znamo da naši protivnici vole da trče, tako da je naš posao da zaustavimo njihovu igru u tranziciji. Pokušaćemo da upišemo pobedu u Beogradu, ali znamo da neće biti lako. Na tribinama će sigurno biti dosta navijača, tako da moramo da igramo energično i timski – rekao je Ferel.

 

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter