0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ PRED MEČ SA MORNAROM: „Ekipa Mornara se izmenila ali filozofija Pavićevića je ostala ista“!

Objavljeno: 25.03.23 u 19:50

Trener „creno-belih“ respektuje ekipu Mornara ali očekuje pobedu

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 17 časova gostuju ekipi Mornara iz Bara u okviru 23. kola ABA lige.

Crveno-beli“ nastavljaju trku za prvo mesto regionalne lige koje bi im obezbedilo prednost domaćeg terena. Usput se nadaju i kiksu večitog rivala, ekipe Partizana, koja sutra dočekuje Cedevitu Olimpiju.

Trener Zvezde, Duško Ivanović, zna šta može da očekuje od svog kolege Mihaila Pavićevića.

Od našeg prethodnog meča promenio se sastav ekipe Mornara, ali je sistem trenera Pavićevića ostao isti. Brza košarka, sa mnogo tranzicije i šuteva. Neugodna utakmica kojoj pristupamo maksimalno ozbiljno, i u kojoj želimo da dobrom igrom dođemo do pobede pred poslednje duplo kolo Evrolige i utakmice sa Valensijom i Asvelom u Francuskoj – izjavio je Ivanović za zvanični sajt kluba.

VESTI O ZVEZDI:

Krilni igrač šampiona Srbije, Ognjen Dobrić, rekao je da njegov tim mora da iskontroliše brzu igru Mornara.

Gostovanje u Baru uvek predstavlja neugodnu utakmicu, posebno ako u meč ne uđete čvrsto i angažovano. Stil igre koju gaji trener Pavićević se ne menja, mnogo poseda, brza igra, puno šuteva. Takav ritam morate da iskontrolišete ako želite dobar rezultat, a mi ga želimo jer se dobra atmosfera gradi samo pobedama – izjavio je Dobrić.

 

BONUS VIDEO

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter