1
Evroliga

Igor Rakocevic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IGOR RAKOČEVIĆ O ZVEZDINOJ SEZONI U EVROLIGI: „Vrlo lako su mogli da budu 6. da je Kampaco igrao ranije“!

Objavljeno: 25.03.23 u 16:10

Bivši igrač „crveno-belih“ smatra da je Zvezda mogla mnogo više ove sezone

Jedan od najboljih skorera koje je Srbija imala, Igor Rakočević, tvrdi da je splet nesrećnih okolnosti i nešto lošija hemija u timu, uzrokovala lošije rezultate Crvene zvezde, od koje se na polusezoni očekivao ulazak u Top 8.

Dolazak Kampaca je sa jedne strane dobro uticao jer se definitivno radi o vrhunskom plejmejkeru, ali sa druge strane, njegov ulazak u rotaciju značio je smanjenje minutaže nekih od nosioca igre na startu sezone.

Zvezda je definitivno dosad pokazala dva lica u Evroligi. Jedno je fantastično, gde svaki rival može da se dobije, čak i u gostima. Drugo je lice donekle lice ekipe koja još nije dovoljno razvila hemiju. Tome je delimično doprinela i činjenica da je Kampaco počeo da igra evroligaške utakmice, što je promešalo hemiju i taktiku. Imamo igrača koji sada igra 30 minuta, neki manje. Prirodno je da se malo poremeti hemija i da se malo padne u formi – rekao je Rakočević za „Mozzarsport„.

VESTI O ZVEZDI:

Ostaje žal što sjajni Argentinac nije mogao ranije da pomogne ekipi, pošto mu Evroliga nije dozvolila da igra sve do početka marta.

Tako je, šteta je što Kampaco nije bio u prilici da ranije pomogne ekipi, jer bi sigurno bilo mnogo bolje. Ipak, Zvezda je imala odličnu rolu u Evroligi ove sezone. Tu je, recimo, i ona utakmica protiv Barselone gde je direktna sudijska greška odlučila da gosti kasnije pobede. Zvezda je vrlo, vrlo lako mogla da bude čak i među prvih pet-šest ekipa – zaključio je Rakočević.

 

BONUS VIDEO

 

1
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter