0
Evroliga

Dante Exum (L) and Joel Bolomboy during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EGZUM IZVEO ZAKUCAVANJE SEZONE U EVROLIGI: Arena je eksplodirala posle ovog poteza! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.23 u 08:18

Kada krene na zakucavanje, niko ne može da ga zaustavi.

Košarkaši Partizana Mozzartbet savladali su lidera Evroligu ekipu Okimpijakosa pred prepunom Štark Arenom, rezultatom 90:75. Ovaj trijumf doveo je crno-bele pred sama vrata TOP 8 faze, a pored sjajne igre svih košarkaša sinoć, jedan potez se posebno istakao.

U pitanju je monstruozno zakucavanje Dantea Egzuma na startu poslednje deonice. Plejmejker Partizana se zaleteo i lako obišao svog čuvara, dok ga je u reketu čekao Bolomboj.

Iz ove perspektive, deluje da je bolje da se samo sklonio, jer ga Egzum nije štedeo, zakucao je preko njega i tako digao Arenu na noge.

Bio je ovo potez koji je izuzetno demoralisao košarkaše Olimpijakosa, posebno uzevši u obzir da su se u trećoj deonici približili na svega 4 poena razlike. Upravo je jedan od kljucnih faktora za Partizanovu pribranost i pobedu bio Egzum.

BONUS VIDEO:

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter