0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽAKA I ŠVAJCARCI STIGLI U SRBIJU: Poznato kako su dočekani na aerodromu!

Objavljeno: 25.03.23 u 14:58

Očekuje ih važan meč u borbi za plasman na prestižno takmičenje!

U okviru 1. kola grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu snage će odmeriti selekcije Belorusije i Švajcarske. Zbog aktuelne političke situacije Belorusiji je zabranjeno da nastupa na domaćem terenu, pa će Švajcarce dočekati na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu.

Gostujući sastav je doputovao u Srbiju, a utakmica je na programu od 18 časova. Novinar ‘Blika’, Sebastijan Rider, ispričao je kako je izgledao dolazak u Beograd.

– Na VP ulazu, mala jedinica specijalaca uz pomoć švajcarskog obezbeđenja je čuvalo delegaciju. Sleteli smo oko 18 časova, Murat Jakin se nasmejao za kamere i kazao da je let bio sjajan – napisao je Rider i istakao da je postojao strah zbog Granita Džake čije poreklo datira sa Kosova i Metohije.

– To je razlog zašto je kapiten nervozno čuvan na beogradskom aerodromu sve do ulaska u timski autobus. Faktor je i taj meč sa Srbijom iz Katara kada je bio u centru pažnje. Strah je, u Beogradu, brzo nestao, jer se niko nije ni interesovao za dolazak švajcarske reprezentacije.

Isti izvor je poručio da je u momentu dolaska na aerodrom Nikola Tesla sve bilo mirno, jer je potencijalni susret sa srpskim navijačima izbegnut zbog podudaranja termima sa utakmicom Srbija – Litvanija na stadionu ‘Rajko Mitić’.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter