0
Fudbal

FOTO: Starsport

DUŠAN MOMIROVIĆ NAHVALIO TRENERA CRVENE ZVEZDE: ’Miloš Milojević je neko za koga smatram, prema onome što sam ja video, da najviše zna fudbala!’

Objavljeno: 25.03.23 u 22:31

Strateg ‘crveno-belih’ dobio komplimente.

Šef stručnog staba Crvene zvezde, Miloš Milojević radi dobar posao ove sezone, na korak je od osvajanja Mozzart Bet Superlige Srbije. Ipak, kruže glasine da će on napustiti klupu kluba iz Ljutice Bogdana na kraju sezone. O srpskom strategu govorio je njegov bivši saradnik iz švedskog Hamarbija, Dušan Momirović koji je rekao da je Zvezdina utakmica u Milanu njegova zasluga.

Zvezdina utakmica u Milanu je njegova zasluga, kao i Hofenhajm. Imao sam prilike da gledam njegove treninge svakodnevno u periodu dok je bio u Hamarbiju, pa dok nije otišao dalje. I, imao sam prilike da slušam to što govori igračima i svom stručnom štabu. Ovim poslom se bavim 11 godina, prisustvovao sam treninzima odličnih trenera i raznim utakmicama. Miloš Milojević je neko za koga smatram, prema onome što sam ja video, da najviše zna fudbala. To bih voleo da napomenem iako ste to već rekli. – započeo je on.

Nastavio je i rekao da je Milojević jako strog.

I ta neka pomeranja i te neke ideje gde bi trebalo da stoji desni bek, ako levo krilo izvodi aut. To tu meni bile stvari koje sam kasnije povezao. Jesam navijač Partizana, ali sam puštao ponovo da gledam Zvezdinu utakmicu protiv Milana gde sam tačno video, recimo tu situaciju za aut. On ima drugi problem i tome sam takođe prisustvovao. Miloš Milojević je jako strog. Jako, jako, strog. Vidim da ljudi pričaju i pišu da je suprotno. Godinu dana sam bio na njegovim treninzima. On je toliko strog… Kada sam nakratko bio u Radu, za trenera sam imao Ivicu Momčilovića. Mislio sam za njega da je srpski Hitler. – zaključio je Dušan Momirović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter