0
Fudbal

FOTO: Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA UBEDLJIVA U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI PROTIV MODRIČE: Šansu dobili omladinci!

Objavljeno: 25.03.23 u 20:11

Goleada izabranika Miloša Milojevića.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovali su Modriči u prijateljskoj utakmici koja je trajala dva puta po 40 minuta, a ’cvenobeli’ slavili su ubedljivim rezultatom 6:0 i tako iskoristili reprezentativnu pauzu kako bi dobili šansu igrači sa manjom minutažom.

FOTO: Crvena zvezda

U 14. minutu prvi pogodak za Zvezdu postigao je Lazar Nikolić koji volej udarcem savladao Dizdara, a asistent je bio Aleks Vigo. Nakon deset minuta, Jegor Prucev povećava prednost svoje ekipe na 2:0, posle akcije Rakonjca i Mituljkića.

Debi za Crvenu zvezdu upisali su čak osmorica omladinaca, a to su: Bratislav Marić, Bogdan Marinković, Vladislav Goldin, Luka Lečić, Dragan Miranović, Mateja Radonjić, Luka Bošković i Luka Sandulović, dok je  Boris Matić već jesenas osetio dres prvog tima na prijateljskom meču sa Rađevcem.

Rešetanje protivničke mreže od strane izabranika Miloša Milojevića nastavilo se u 44. minutu kada je Prucev prošao po desnoj strani i uposlio Nikolu Mituljkića, koji je bio precizan. Slavoljub Srnić je u 51. minutu postigao novi pogodak, zahvativši loptu sa dvadesetak metara i od stative pogodio gol.

FOTO: Crvena zvezda

Mituljkić se odlično snašao u 67. minutu kada je bio na pravom mestu posle centaršuta Goldina. Tačku na utakmicu postavo je Prucev tri minuta kasnije, kojie je iskorstio sjajan prodor Sandulovića po desnoj strani i rutinski savladao golmana Modriče.

Partizan je nešto ranije izgubio na svom terenu u prijateljskom meču protiv CSKA iz Sofije rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter