0
Košarka

Crvena Zvezda's Luca Vildoza during Euroleague regular season round 30 basketball game between Crvena Zvezda and Baskonia. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZELENI DEMANTUJU INTERESOVANJE ZA VILDOSU: „To je naučna fantastika!“

Objavljeno: 24.03.23 u 16:30

Nisu porekli da su zainteresovani!

Nakon utakmice Crvene zvezde Meridianbet i Panatinaikosa potegla se priča da Luka Vildosa ima dogovor sa grčkim klub po kojem bi se u narednoj sezoni pridružio atinskoj ekipi.

Ipak, on je odmah to demantovao, međutim, glasine su se danas ponovo ‘aktivirale’.

Grčki Live Sport tvrdi da Argentinac i grčki klub imaju dogovor, a stvar je otišla toliko daleko da su morali da se oglase iz Panate.

Crvena Zvezda’s Luca Vildoza in action during Euroleague regular season round 30 basketball game between Crvena Zvezda and Baskonia.
Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Panatinaikos u razmatranje uzima sve vrhunske igrače, na nivou Luke Vildoze, ali sve preko toga, da postoji dogovor i da je išta potpisano, to su naučno-fantastični scenariji iz novinarskih umova. – pisalo je u saopštenju.

Podsećamo, PAO je najavio samo kvalitetne igrače za narednu sezonu te pokušaj da se taj klub vrati u sam vrh evropske košarke. Videćemo šta će od toga na kraju biti.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter