0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VANJA MARINKOVIĆ NAKON PORAZA OD ZVEZDE: ‘Kampacova „deny“ odbrana na plejmekerima, publika, energija..’

Objavljeno: 24.03.23 u 14:08

I dalje imaju priliku da uđu u TOP8!

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu nad Baskonijom u okviru 30. kola Evrolige! Izabranici Duška Ivanovića režirali su veliki preokret u hali ‘Aleksandar Nikolić’, nadoknadili -12 i nadigrali jednog od glavnih kandidata za ulazak u plej-of. Nakon meča svestan grešaka tima, ali i presudnog faktora bio je srpski košarkaš koji brani boje Baskonije, Vanja Marinković.

‘Znali smo da će odigrati dobro, kod kuće su, vratili su im se Nedović i Dobrić. Zaustavili su nas. U prvom poluvremenu, pogotovu u prvoj četvrtini još i nekako smo se držali, ali u drugoj su nas potpuno isekli sa Kampacom koji je igrao „deny“ na plejmejkerima. Pa onda hala, publika, Kampaco koji daje neku ludu energiju odbrani… Pali smo i to je to. Ostaje nam da dobijemo još tri utakmice kako bi ušli među osam najboljih.’ – rekao je Marinković u razgovoru za Mozzartsport.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter