0
Fudbal

FOTO: Starsport

SRBIJA VODI NA POLUVREMENU PROTIV LITVANIJE: Orlovi ‘lete’ ka prvoj pobedi u kvalifikacijama! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.23 u 21:52

Tadić precizan.

Prvo poluvreme:

Srbija je u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine dočekala Litvaniju i na poluvremenu vodi rezultatom 1:0, golom Dušana Tadića u 16. minutu.

U 12. minutu Litvanci su imali priliku, ali su šutirali pored gola. Već u 14. minutu, Tadić je uposlio Vlahovića koji je uspeo da primi neugodan pas, ali je šut završio kod golmana Litvanije. U 16. minutu Dušan Tadić postiže pogodak za vođstvo Srbije od 1:0. Filip Kostić je prošao po levoj strani, stigao skoro do gol aut linije i povratnom proigrao kapitena Srbije koji je samo otvorio levu nogu i pogodio suprotni ugao.

U 28 minutu Litvanija je umalo postila pogodak za izjednačenje. Gosti su napali preko levog boka, gde je sa nekih 10 metara Paulauksas šutirao, ali je lopta otišla pored desne stative.  U 34. minutu posle šuta Andrije Živkovića, Grujić je naleteo na odbijenu loptu i petom pogodio stativu. U finišu prvog poluvremena, Mitrović je imao priliku da poveća prednost Srbije na 2:0, ali je golman gostiju sjajno intervenisao,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter