0
Fudbal

practice session training session trening at Sports centre of Serbia Football Federation on March 23, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIJA VEČERAS DOČEKUJE LITVANIJU NA STARTU KVALIFIKACIJA ZA EP: Evo kada i gde možete gledati utakmicu!

Objavljeno: 24.03.23 u 09:09

Orlovi u pohodu na prvi trijumf.

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Litvanije u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i to večeras od 20.45 časova. Utakmica se igra na stadionu „Rajko Mitić“, a moći će da je gleda čitava Srbija, jer prava na prenos pored Arene sport ima i RTS.

Naša selekcija je izraziti favorit na ovom susretu i sve osim trijumfa, bilo bi iznenađenje. To govore i kladionice, kao i naš beting partner efbet, koji ima bogatu ponudu za ovaj meč, ali i za sve ostale.

Kvota na trijumf Srbije je 1.08, dok je na nerešen ishod ponuđena kvota 14. Što se tiče senzacije i slavlja Litvanije, ponuđen je koeficijent 45. (kvote su podložne promenama)

Juče je održana konferencija za medije, na kojoj su se obratili selektor naše zemlje Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić. Po završetku, portparol fudbalske reprezentacije Srbije, saopštio je medijima da će se prema trenutnoj dinamici prodaje karata, na tribinama naći oko 25.000 navijača.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter