1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Mozzart Bet Prva liga Srbije

ŠOU NA UBU: Karikari ućutkivao pa pokazivao međunožje, crveni karton i sporna situacija oko kaznenog udarca! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.23 u 13:53

Sporna situacija koja je obeležila kolo.

Jedinstvo sa Uba je remiziralo protiv Slobode iz Užica, 1:1. Nakon meča najveća prašina se digla oko jedne situacije, zbog koje su se mnogi žalili, da je navodno morao da bude penal. U objavi nakon utakmice, Jedinstvo sa Uba je napisalo:

Nije ovo nikakvo saopštenje ili žalba, ovo je samo objava kao podrška svim mladim igračima.

Kad trenirate i spremate se, a ne pobedite – život ide dalje.
Kad ste bolji, a izgubite – život ide dalje.
Kad sudija ne vidi penal – život ide dalje.
Kad sudija ne želi da vidi penal – život ide dalje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fudbalski klub Jedinstvo (@fkjedinstvo_ub)

Nije sve u bodovima i mestu na tabeli. Ima nešto i u tome da možete svakoga u oči da pogledajte. Volite fudbal kao igru jer to je ono što je najvažnije. Proći će i kartoni i penali i bodovi i baraž utakmice. Na kraju će samo neki ostati ljudi, a samo to se i računa. Ne smemo da dozvolimo da nam pojedinci pokvare najlepšu sporednu stvar na svetu.’ – stoji u objavi, uz priloženi video materijal.

Još jedan sporan momenat viđen je nakon što su Ubljani poravnali rezultat, kada je Karikari odlučio da prvo nekoga ućutka, a zatim se i uhvati za međunožje, zbog čega je dobio direktan crveni karton.

Nakon meča, Karikari je uputio izvinjenje svima:

Iskreno, uopšte nisam ni gledao ka njihovoj klupi i igračima. I na snimku može da se vidi da sam gledao ka tribini i nema govora da sam želeo da provociram igrače Slobode. A zašto sam baš tako proslavio, verujte ne znam… Setio sam se golmana Argentine Martineza kada su osvojili Svetsko prvenstvo i onaj detalj sa peharom… Jednostavno, došlo mi tako. Žao mi je što je loše protumačeno. Ako sam nekoga uvredio tim gestom, najiskrenije se izvinjavam, ništa loše nisam mislio’ – rekao je Karikari za Maxbet sport.

2
2

1 Komentara

  1. Nadam se da će FSS preduzeti korake da spreči ovakvo divljačko ponašanje na našim terenima! Ovog Karikarija pod hitno odstraniti iz srpskog fudbala, pa neka svoje međunožje pokazuje po Africi!

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter