0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SMAILAGIĆ NAJAVLJUJE ATRAKTIVNU UTAKMICU: „S razlogom su prvi, radimo ozbiljno i jedva čekamo obračun“!

Objavljeno: 24.03.23 u 15:59

„Crno-beli“ večeras nastavljaju pohod na Top 8

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova dočekuju ekipu Olimpijakosa u okviru 30. kola Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića se trenutno nalaze u jako dobroj poziciji za plasman među najboljih 8 ekipa ali još uvek ništa nije gotovo.

Parni valjak“ će večeras imati možda i najteži izazov ove sezone a centar srpskog tima, Alen Smailagić, govorio je pripremi za meč.

Pripremamo se već skoro pet dana, sutra će da bude peti dan, tako da ćemo videti kad se budemo obračunali sa nima da li je to bilo kvalitetno ili nije, kao što mi mislimo da jeste.

Nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa smatra da će utakmica biti veoma atraktivna, zbog ubojitih napada ovih ekipa.

S razlogom su prvi, igraju dobru košarku, mi se spremamo, radimo ozbiljno odbranu i napad na njihvu odbranu, tako da će biti utakmica lepa za gledanje – rekao je Smailagić.

VESTI O PARTIZANU:

Trener Partizana, Željko Obradović, imao je samo reči hvale za njihovog rivala i dodao je da će odbrana biti presudna u ovakvom meču.

Verovatno najteži mogući protivnik. Igraju izvanredno, za ovo vreme smo analizirali dve utakmice, protiv Panatinaikosa su odigrali veoma dobro, ekipa o kojoj se sve zna, sem primarnog kontranapada igraju statičan napad 5 na 5, igraju zaista izvanredno sa velikim protokom lopte i tu nemamo praktično jednog dobrog šuta, koji nije izgrađen i koji nije dobar šut. Tako da, to je prva stvar. Moraćemo da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Što se tiče njihove odbrane, tu su neke zamke u pitanju, probali smo u ova četiri treninga sve, pa ćemo probati sve da vidimo kako će izgledati – rekao je Obradović.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter