1
Evroliga

from left Zach LeDay, Kevin Punter, Dante Exum, Mathias Lessort and Mathias Lessort during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PORED PARTIZANA, VEČERAS SE IGRAJU JOŠ 4 MEČA: Evo šta crno-belima odgovara za lakši put u TOP 8 Evrolige!

Objavljeno: 24.03.23 u 11:50

Ulazimo u samu završnicu.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u petak će odigrati utakmicu protiv lidera Evrolige, ekipe Olimpijakosa pred punom Štark arenom. Meč počinje u 20 časova, a pored ovog susreta, iste večeri će se odigrati još 4.

Naravno, crno-beli će dati sve od sebe da savladaju grčkog velikana i tako naprave još jedan korak ka TOP 8 fazi Evrolige, ali sigurno je da će pratiti i ostale rezultate.

RASPORED EVROLIGE – PETAK 30. KOLO:

18.45 Fenerbahče – Žalgiris
19.00 Monako – Valensija
19.00 Virtus Bolonja – Real Madrid
20.00 Partizan – Olimpijakos
21.00 Olimpija Milano – Bajern Minhen

Partizanu bi, ako gledamo samo plasman u TOP 8 Evrolige, sigurno odgovarao trijumf Fenerbahčea nad Žalgirisom, koji bi litvanski klub udaljio od borbe za narednu fazu. Pored toga, za crno-bele bi bilo dobro da Monako savlada Valensiju, a Bajern Minhen Olimpiju iz Milana i tako im u potpunosti ugasi nade za TOP 8.

Sve u svemu, bitno je da je sve u rukama izabranika Željka Obradovića i da se oni pitaju mnogo toga. Podsećamo, do kraja prvog dela sezone, Partizan će pored Olimpijakosa, odigrati utakmice sa Realom iz Madrida, Barselonom i Panatinaikosom na svom terenu i sa Monakom u gostima.

BONUS VIDEO:

2
1

1 Komentara

  1. Vise od 60 godina pamtim istoriju Partizana…. Partizan je uvek rastao kad je sanjao i imao sudar sa najvecima… Tada je postajao veliki, tada su radjani sampioni i zvezde naseg sporta pa neka bude i sada… Veliki i Gskupi Olimpijakos je druzina mega zvezda koja se moze dobiti samo srcem i posebnim nadahnucima.. Neka bude tako i veceras, a ako i ne bude neka bar casno ostavimo srce na parketu boreci se za najdrazi grb.

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter