0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

MESI ZAPLAKAO PRED UTAKMICU SA PANAMOM: Postigao je 800. gol, protivnici bili izuzetno oštri prema njemu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.23 u 10:45

Veče puno emocija.

Fudbaleri Argentine odigrali su prijateljski meč sa selekcijom Paname u noći između četvrtka i petka, a malo je reći da je ovo bilo izuzetno emotivno veče. Rezultat je bio 2:0, ali je ostao u potpuno drugom planu, zbog fantastične atmosfere koja je napravljena povodom proslave osvojenog Mundijala.

Čitav stadion u jednom momentu pre utakmice, skandirao je Lionelu Mesiju, koji nije mogao da sakrije emocije, a na ovom susretu, uspeo je da postigne i pogodak u 89. minutu. To je bio njegov 800. gol za klub i reprezentaciju, za oduševljenje navijača.

Ipak, protivnički igrači, nisu ni malo štedeli aktuelne šampione Sveta, već su bili agresivni od početka do kraja. Tako su jednom prilikom dva igrača Paname istovremeno startovala na Lionela Mesija.

Sve se dogodilo u 15. minutu, lopta je bila kod napadača PSŽ-a, a dvojica fudbalera u crvenim dresovima zaletela su se i pokosila Mesija. Mesi je pao na travu i uhvatio se za kleno koje je krvarilo, ali je sve prošlo bez ozbiljnijih posledica, pa je nastavio meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter