0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

MATIJAŠEVIĆ O SMENAMA TRENERA: ‘Sekao bih glave nekome kod nas!’

Objavljeno: 24.03.23 u 14:59

Treneri trpe ogroman pritisak.

Sportski direktor Čukaričkog, Vladan Matijašević govorio je za klupski sajt o brojnim temama, a između ostalog dotakao se i nedavnih izjava Kerkeza i Lazetića, na temu čestih otkaza koje dobijaju treneri:

‘Čitao sam izjave Lazetića i Kerkeza. Slažem se u potpunosti sa njima u delu gde su pričali da nije fer da klubovi imaju pravo da promene pet trenera, a da oni ne mogu da rade u više od dva. Tu su u pravu. Ali, ne mogu da se složim da klub trenera mora da trpi pet godina, nekada ne možemo ni šest meseci.’ – rekao je Matijašević i potom dodao:

FOTO: FK Čukarički

‘Od čega da živimo ako nemamo igru i rezultat? Da čekamo i da kažemo, biće! Onda mogu da dovedem trenera iz petlića, platim 500 evra i čekam. Svaka čast njima dvojici kao trenerima, osobama, poštujem ih, oni to znaju. Ali, ako trener u Srbiji nema rezultat onda klubovi ne mogu da ga trpe. TSC-u je lakše, oni imaju sponzore i tu im svaka čast. Prošle godine su u poslednjem kolu ispali za Evropu. Mislim da bih “sekao” glave nekome kod nas, jer nama je to ozbiljan deo budžeta. A, oni su napravili pravi potez.’ – zaključio je sportski direktor Čukaričkog.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter