0
Evroliga

from left Kevin Punter, Aleksa Avramovic, Zach LeDay, Mathias Lessort, Tristan Vukcevic and Dante Exum celebrate during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

LESOR OTKRIO KAKO JE POSTAO KUM NAVIJAČU PARTIZANA: „To je luda priča, mislio sam da želi fotografiju!“ (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.23 u 09:33

Postao je jedan od omiljenih.

Košarkaši Partizana Mozzartbet nakon trijumfa nad Anadolu Efesom u Istanbulu, imali su slobodan vikend, a iskoristili su ga da napune baterije za izazove koji predstoje. Tom prilikom, jedan od najboljih igrača Evrolige, Matijas Lesor našao je vremena za intervju koji je dao klupskoj televiziji, gde je pričao o mnogim temama.

Pored njegovih utisaka iz Beograda, očekivanja i rada sa Željkom Obradovićem, Matijas Lesor je otkrio kako je postao kum na venčanju u našoj zemlji.

– Što se tiče venčanja, to je luda priča. On ju je zaprosio na poluvremenu utakmice. Odlazio sam nakon meča, porodica me je čekala. Želeo je da priča sa mnom. Nekad su nas navijači čekali da se fotografišemo i mislio sam da i on to želi. Bio sam malo u žurbi, a on je rekao: „Ne, ne ne, nije fotografija. Upravo sam zaprosio svoju ženu, rekla je – DA!“ Čestitao sam im, a onda mi je rekao da njih dvoje žele da im ja budem kum na venčanju – počeo je Lesor i dodao:

– Rekao sam – čekaj, šta? Nisam znao kako da reagujem u tom trenutku. Nisam očekivao ništa slično. Bilo je potpuno spontano. Sledio sam se, nisam znao kako da se ponašam. Prestao sam da se smejem. Oni su zaista hteli da im ja budem kum. Bilo je jako emotivno kada me je pitao. Nikad ranije nisam bio kum na venčanju. Ni u Francuskoj, ni na Martiniku. Ovo mi je bilo prvi put i neverovatno je da se dogodilo u jednoj drugoj zemlji. Nisam mogao da odbijem, navijači mi pružaju toliku ljubav. Bilo je to posebno iskustvo. Sad se poznajemo, a do tada nikada nismo ni razgovarali.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter