0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAMPACO PROGOVORIO SRPSKI: ‘Dobro veče, hvala – MRŠ!’

Objavljeno: 24.03.23 u 15:13

Izuzetno dobro je prihvaćen u Beogradu.

Nakon sinoćne pobede nad Baskonijom, Fakundo Kampaco bio je više nego zadovoljan, pa je nakon meča pravio šou. Nemanji Nedoviću rekao je „Mrš!“, da bi posle otkrio koje još reči zna na srpskom jeziku.

‘Veoma sam srećan, bio je moj rođendan, poseban dan, bila je to još jedna utakmica, mislim da smo igrali dobro, uz male uspone i padove na početku, nismo imali najbolji protok lopte, igrali smo nekoliko loših odbrana, ali igrali smo u ritmu i borbeno i to je bio ključ.’ – rekao je Kampaco za Telegraf, da bi potom govorio o sličnošću između naših i argentinskih navijača:

FOTO: STARSPORT

‘Jeste, 100 odsto. Imamo isti mentalitet, vrlo smo strastveni za igrom, navijači su ovde, pevaju sve vreme, iako smo u teškoj situaciji, jer nismo u plej-of poziciji, ali oni su ovde, podržavaju nas, i mislim da je jedino kako možemo da im se odužimo, da damo sve od sebe u svakoj utakmici.’ – reči su argentinskog plejmejkera, koji je kroz šalu odgovorio na pitanje o rečima koje zna na srpskom:

‘Znam loše reči. Nisu dobre, neću ih reći sada, ali reći ću neke korektne, to su: „dobro veče“, hvala, gde, si, gde si? MRŠ!’ – zaključio je argentinac.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter