0
Fudbal

FOTO: Starsport

ITALIJA BOLJA OD SRBIJE: Orlići doživeli poraz u Bačkoj Topoli! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.23 u 20:55

’Azuri’ rutinski.

Mlada reprezentacija Srbija je danas od 18 časova u Bačkoj Topoli dočekala Italiju u prijateljskoj utakmici. Izabranici Paola Nikolatia dominirali od samog starta i nagovestili potpunu dominaciju u igri. Naša reprezentacije je na momente uspevala da prebaci loptu na protivničku polovinu, gde su dugim loptama pokušavali da pronađu Petra Ratkova, ali uglavnom neuspešno.

Krilni bekovi Italijana Pjeroci i Galo, konstalno su pravili višak na boku i uspevali da dođu do prostora. Izabranici Gorana Stevanovića bili su u potpunoj defanzivi, povučeni ispred svog kaznenog prostora i u niskoj zoni odbrane.

Najveća pretnja po gol Srbije bio je fudbaler Empolija Tomaso Beldanci, koji je u prvom poluvremenu uputio čak šest udaraca. Za ‘Orliće’ debitanski nastup upisao Mitar Ergelaš, koji je ušao zbog povređenog Micića.

Italijani su odmah na startu drugog dela postigli pogodak, a strelac je bio Mulatjeri, koji glavom poslao loptu u mrežu, na asistenciju Karbonija.

Odmah je krenulo selekciju Italije nakon gola, novu šansu imao je upravo Karboni, koji je zatresao prečku. Duplirali su gosti prednost drugim pogotkom na meču Mulatjerija. Ponovo se odlično snašao napadač Italijana, pobegao svojim čuvarima i skrenuo loptu u mrežu. Italijani su priveli  meč kraju u nešto mirnijem tempu, stali na loptu i onemogućili Srbiji da napravi bilo kakvu šansu. A mogli su i do ubedljivijeg trijumfa, Espozito je pokušao da zavrne loptu iz slobodnog udarca, ali je ona otišla pored gola.


1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter