0
Evroliga

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz at Aleksandar Nikolic Hall on March 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRCI PIŠU DA JE VILDOZA POSTIGAO DOGOVOR SA PANATINAIKOSOM: Evo koliko bi Zvezda dobila od obeštećenja!

Objavljeno: 24.03.23 u 09:58

Drugi put da se ovako nešto spominje.

Savladala je Crvena zvezda Meridianbet sinoć ekipu Baskonije u 30. kolu Evrolige i tako održala matematičke šanse za plasman u TOP 8 fazu Evrolige, a dan nakon meča, u grčkim medijima osvanule su bitne vesti za crveno-bele. Naime, kako poznati tamošnji novinar Kristos Harpidis prenosi, list „Live Sport“, naveo je da je Luka Vildoza postigao dogovor o saradnji sa Paantinaikosom.

Navodno, u pitanju bi bio trogodišnji ugovor, po kome bi Crvenoj zvezdi na ime obeštećenja pripalo 150 hiljada evra. Ako se prisetimo, pre 2 nedelje su se takođe pojavile slične priče, kada je morao da se oglasi i sam Argentinac.

– Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se ‘zapalio’, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina – rekao je Vildoza za Mondo i dodao:

– Da jasno kažem – da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem.

Pored toga, Harpidis je istakao da iz Panatinaikosa na ove glasine stiže negativan odgovor i da grčki velikan ističe da je sve u domenu naučne fantastike.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter