0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot/YouTube

FRANCUSKI RUKOMETNI GOLMAN OSUĐEN ZBOG PEDOFILIJE: „Heteroseksualac sam, ali sam se prepustio homoseksualnim iskustvima“!

Objavljeno: 24.03.23 u 14:30

Bruno je osuđen na godinu dana uslovne zatvorske kazne

Jedan od najboljih francuskih rukometnih golmana, Bruno Martini, govorio je za „Lekip“ o skandalu u koji je umešan i zbog koga mu preti zatvorska kazna.

Naime, Bruno je optužen za seksualno iskorišćavanje maloletnika (13) preko društvene mreže Snepčet.

On je rekao da je heteroseksualac, ali da se prepustio homoseksualnom iskustvu tokom pandemije koronavirusa sa momkom za kojeg tvrdi da nije znao da ima svega 13 godina.

– Počelo je s koronavirusom. Mogao sam potonuti u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gde su mladi i gde dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snepčet, gde je sve puno odraslih – rekao je Martini u razgovoru za „Lekip„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dete me je kontaktiralo na Snepčetu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga tražio. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašten. Bilo me je sramota. Policija je pretresla stan u kom sam živeo sa suprugom i ćerkom, te su odneli računar. Jako me je sramota zbog svega.

Bruno Martini je osvojio dva Svetska prvenstva sa selekcijom Francuske 1995. i 2001. a bio je i predsednik domaće lige u periodu od 2021. do 2023.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter