0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŽOC MU BIO TRENER, A SADA JE SKAUT U JOKIĆEVOM DENVERU: „Željko je drugačiji trener, košarkaški zavisnik!“

Objavljeno: 23.03.23 u 12:57

Hvalospevi na račun Obradovića!

Dru Nikolas, trenutni skaut Denver Nagetsa za koje nastupa Nikola Jokić i nekadašnji košarkaš Panatinaikosa, gde ga je predvodio Željko Obradović, izneo je niz hvalospeva na račun srpskog trenera.

Smatra da je u taktičkom smislu Obradović daleko ispred svih trenera.

Željko je drugačiji trener, uloge su mnogo više definisane i on je želeo da se igra na određeni način. Ipak, onog trenutka kada je verovao da ćeš se toga držati, davao je i slobodu. On je košarkaški zavisnik. Kada se ne bavi svojim poslom, ostaje do 3-4 ujutru, naročito kada je NBA plej-of u toku. Siguran sam da čovek sa njegovim košarkaškim umom konstantno gleda stvari, uzima nešto odavde, nešto odande, analizira. On je u večnoj potrazi za novim znanjem o košarci. – rekao je Nikolas.

Head coach Zeljko Obradovic (C) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

Željko Obradović i ove godine dokazuje svoje veliko znanje, s obzirom da se Partizan nalazi na domak ulaska u Top 8 Evrolige, što bi bio ogroman uspeh za crno-bele.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter