0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TADIĆ NIJE ŽELEO DA PRIČA O PROMENAMA U FSS: „Ne razmišljamo da li su bili izbori ili ne!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.23 u 15:15

„Uvek smo fokusirani na fudbal i na igru kada dođemo ovde!“

Na konferenciji za medije pred početak kvalifkacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, obratili su se selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić. Nakon što su izneli svoja uvodna očekivanja, novinari su upitali Tadića o izborima u FSS, na šta je fudbaler Ajaksa imao odgovor.

– Uvek smo fokusirani na fudbal i na igru kada dođemo ovde. Ne razmišljamo da li su bili izbori ili nisu, sav je fokus na fudbalu, niko ne razmišlja o drugim stvarima. Smeh, uživanje i pobeda – počeo je Tadić.

Govorio je kapiten Srbije i o samim očekivanjima od selekcije Litvanije, za koju veruje da će igrati defanzivno.

– Sećam se, igrali smo protiv njih pre 4-5 godina, tvrda su ekipa, verujem da će igrati defanzivno, mi ćemo igrati naš fudbal, napadački, da postižemo golove i uživamo u igri, mislim da smo prebrodili ono što je bilo na SP. Desilo se mnogo lepih stvari, uvek težimo da budemo bolji, imamo novi ciklus, idemo da nastavimo da igramo kako smo igrali, napadački i lepo, to nam je cilj, siguran sam da ćemo ga ostvariti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Srpski reprezentativac osvrnuo se na činjenicu da naša zemlja čak 24 godine nije igrala na Evropskom prvenstvu, što je prema njegovim rečima poražavajuće.

– To je poražavajuće za sve nas i šokantan podatak, svi smo u neverici kada se to pomene. Imamo priliku da ispravimo to. Treba da uživamo i da igramo kao što smo igrali, želimo to žarko i to ćemo ostvariti – zaključio je kapiten Srbije.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter