0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FulhamFC

Sramotno ponašanje Engleza prema Mitroviću! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.23 u 10:19

Čitava Engleska se digla na noge, traži se drakonska kazna za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića! Razlog? Mitrović je na utakmici FA kupa protiv Junajteda, povukao sudiju Kavanoa za ruku i rekao mu šta ima da kaže, nakon čega je dobio crveni karton.

Zbog ovog poteza digla se čitava javnost u Engleskoj, traži se suspenzija Mitrovića na 10 utakmica, što bi značilo i kraj sezone za srpskog napadača. Tako žele da naprave primer kako ne sme da se ophodi sa sudijama na terenu. Da! Baš na Mitroviću prave primer.

Da je potez Mitrovića bio preteran – jeste, da je baš za suspenziju od 10 mečeva – nije nikako. Evo i zašto! Česti su primeri ishitrenih reakcija na sudijske odluke i Mitrović nikako nije prvi, a ni poslednji. Džon Obi Mikel je dok je igrao za Čelsi pretio sudiji da će mu noge polomiti, jedva su ga zaustavili, bio je znatno agresivniji i dobio je samo tri meča suspenzije.

Bruno Fernandeš je nedavno baš na utakmici protiv Liverpula, gurnuo linijskog sudiju kraj aut linije. Suspenzija? Haha, ma dajte, to je Portugalac koji igra za Junajted, fudbalski savez je odlučio da ne pokrene nikakvu proceduru za kažnjavanje Fernandeša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Ali čekao se izgleda Srbin iz Fulama, da se na njemu “slomi” sve, osim što neki traže suspenziju do kraja sezone, neki traže i na godinu dana, jer “mora da se napravi primer”.

Za početak, najjača fudbalska liga na svetu bi mogla da suspenduje sudije, koje nedeljama prave amaterske greške i uništavaju reputaciju ove lige, pa bismo onda mogli da diskutujemo dalje, svaka druga odluka je sramotna i bolje da se ne blamiraju. Puna podrška Mitru i da samo nastavi da im pakuje golove!

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter