1
Fudbal

practice session training session trening at Sports centre of Serbia Football Federation on March 23, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATO JE KOLIKO ĆE NAVIJAČA BITI U PETAK NA MARAKANI: FSS se oglasio i otkrio kako se odvija prodaja karata!

Objavljeno: 23.03.23 u 15:30

Sigurno će pružiti sjajnu podršku našoj selekciji.

Fudbalska reprezentacija Srbije, privodi kraju pripreme za prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv selekcije Litvanije. Taj susret, odigraće se u petak u Beogradu, dok je danas održana konferencija za medije, na kojoj su se obratili selektor naše zemlje Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić.

Po završetku, portparol fudbalske reprezentacije Srbije, saopštio je medijima da će se prema trenutnoj dinamici prodaje karata, na tribinama naći oko 25.000 navijača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Podsećamo, pored selekcije Litvanije, u našoj grupi se još nalaze Crna Gora, Bugarska i Mađarska.

Kada god se radi o kvalifikacijama, uvek ispred sebe morate da imate cilj koji je realan. Ovoga puta je cilj da želimo da igramo u Nemačkoj. Ali posle predugog perioda, ali znamo da moramo da igramo korak po korak. Kvalifikacije za SP smo prošli kao prvi u teškoj grupi, Ligu nacija smo završili na prvom mestu, što pokazuje da srpski fudbal ima kvalitet. Klizanje je bilo na SP, pucali smo, ali smo promašili metu, ali ispred nas ponovo dolazi izazov koji se zove EURO, želimo da budemo deo najveće evropske smotre fudbala, ali moramo da idemo korak po korak. Sada razmišljamo o Litvaniji, a onda oko ponoći ćemo da razmišljamo o Crnoj Gori. Ono što mi je bitno da igrači shvataju važnost ove prilike koja ne sme da se propusti. Kvalifikacije su takve da se boriš za jedan cilj. Bila je Doha, sada je Nemačka. Nema razlike, želimo da nastavimo da budemo deo najvećih takmičenja i potrudićemo se dođemo do toga – istakao je Stojković na konferenciji, dok čitavo obraćanje možete pročitati OVDE!

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter