0
Košarka

referee sudija Emin Mogulkoc during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATI ARBITRI SUDE CRNO-BELIMA: Evo ko će deliti pravdu na utakmici Partizana i Olimpijakosa!

Objavljeno: 23.03.23 u 11:15

Iskusna trojka!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet u okviru 30. kola Evrolige sutra od 20 časova dočekuju prvoplasiranu ekipu takmičenja, Olimpijakos.

Jasno je da će crveno-beli iz Pireja biti favoriti na papiru, ali u krcatoj beogradskoj Areni padali su svi velikani evropske košarke.

Za crno-bele ovo je jako bitan meč u borbi za Top 8 elitnog takmičenja. Sa druge strane Olimpijakos je obezbedio plej-of, ali žele da zadrže prvo mesto do kraja regularnog dela takmičenja.

Evroliga je delegirala sudije za sutrašnji meč. Odlučili su se za iskusni trojac u vidu Nemca, Roberta Lotermozera, Turčina Eminua Mogulkoča i Litvanca Gitisua Vilijusa.

Mogulkoč je sudio Partizanu u duelima sa Makabijem, Baskonijom i Virtusom.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter