0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSI GOVORIO O „HAJCI PROTIV MITROVIĆA“: „Sve se preuveličava – neće to njemu praviti probleme!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.23 u 14:40

Srbija je spremna za novi ciklus kvalifikacija.

Fudbalska reprezentacija Srbije, privodi kraju pripreme za prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv selekcije Litvanije. Taj susret, odigraće se u petak u Beogradu, a selektor naše zemlje Dragan Stojković Piksi se povodom svega obratio na konferenciji za medije.

Jedno od pitanja za selektora Srbije, bilo je vezano i za „hajku protiv Aleksandra Mitrovića“, koja se vodi u engleskim medijima. Stojković je istakao da na iskusnog srpskog napadača to ne utiče mnogo i da se sve malo preuveličava.

Da, upućeni smo u ta dešavanja oko njega. Puno kritika na njegov račun zbog tog crvenog kartona. Razgovarali smo i o tome, ali verujem da se to malo više preuveličava, videćemo šta će biti. Ono što je meni fažno jeste da je on skoncentrisan na reprezentaciju i na njegovu ulogu u timu. To je jako važno i ne verujem da će ga to što se piše mnogo poremetiti. On je posvećen reprezentaciji više od 100 odsto, ubeđen sam da tu neće biti nikakvih problema što se tiče njegove igre i učinka – istakao je selektor Srbije.

Jedno pitanje o Aleksandru Mitroviću imao je i litvanski novinar. Njega je zanimalo da li će crveni karton koji je srpski napadač dobio biti dodatan problem za Litvaniju, zbog potencijalne „gladi za golovima“.

– Taj crveni karton nije dobar za vas. On nije srećan kako je dobio crveni karton, ali siguran sam i to je pokazao mnogo puta da najbolje igra za reprezentaciju, siguran sam da će sutra dati najbolje od sebe za Srbiju, bez obzira na to šta se dešava u Fulamu, mora da zaboravi šta se desilo tamo.

ČITAVU KONFERENCIJU MOŽETE PROČITATI OVDE!

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter