0
Tenis

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

„NADAL JE KRALJ ŠLJAKE I FAVORIT BROJ JEDAN!“: Đoković ima jasne prioritete!

Objavljeno: 23.03.23 u 12:44

Učiniće sve da bude na vrhuncu forme za Pariz!

Sve smo bliži početku sezone šljake u tenisu, a samim tim to znači da se približava i drugi grend slem u sezoni, Rolan Garos.

U intervjuu za CNN, Novak Đoković, jasno ističe Nadala kao favorita, ali uradiće apsolutno sve da bude na vrhuncu moći u tim momentima.

Uradiću sve što je u mojoj moći da podignem formu i da bude na vrhuncu u Parizu. Nadal je, jasno, Kralj šljake i favorit je broj jedan, bez ikakve dileme. – jasan je Nole.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Kaže da je odrastao igrajući na šljaci, te ističe da su mu prioritet osvajanje grend slemova.

Zemljana podloga je najzahtevnija od svih, ali ja sam odrastao igrajući na njoj, tako da volim da igram na šljaci. Prioritet do kraja sezone su mu tri grend slema: Rolan Garos, Vimbldon i US open. – kazao je srpski teniser.

Da li je razočaran što nije mogao da igra na Mastersima u Sjedinjenim Američkim Državama?

Iskreno, ni najmanje. Naprotiv, motivisan sam i raspoložen kao uvek, zbog ovog sporta, porodice, moje fondacije, svih projekata u kojima učestvujem na terenu i van njega. Mnogo je toga što bih mogao i morao da uradim, zbog čega sam uzbuđen, tako da ne žalim ni za čim. – zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter