0
Evroliga

Dante Exum (L) and Yam Madar during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADAR OTKRIO KAKO SE PARTIZAN PRIPREMAO ZA OLIMPIJAKOS: Pitali su ga i da li će gledati ostale mečeve!

Objavljeno: 23.03.23 u 14:08

Ističe da je tim spreman.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u petak će odigrati utakmicu protiv lidera Evrolige, ekipe Olimpijakosa pred punom Štark arenom. Meč počinje u 20 časova, a mladi plejmejker crno-belih Jam Madar, otkrio je svoja očekivanja u razgovoru sa medijima.

Srećan sam da se vraćam da igram pred punom Arenom, znamo da je rasprodata hala i kakva će biti atmosfera. Daćemo sve od sebe, biće veoma teška utakmica protiv veoma teškog rivala, moramo da budemo spremni na to – istakao je Madar, a potom je dobio pitanje kako će se tim spremiti za Olimpijakos:

– Taktički se spremamo, pričamo, gledali smo video. Analizirali smo šta rade najbolje, pokuaćemo sve da uradimo i defanzivno i ofanizvno da dobijemo meč. Prvi put da smo imali dane za odmor, svi smo došli sveži.

Novinari su upitali izraelskog reprezentativca da li će gledati ostale mečeve, koji u slučaju povoljnih rezultata, mogu dosta toga da pomognu Partizanu.

Kao što sam rekao, pokušaćemo da se fokusiramo na ono što mi možemo da kontrolišemo da na kraju završimo na najboljem mogućem mestu. Imamo pet utakmica do kraja, pokušaćemo od sutra da učinimo sve da odigramo najbolju košarku, imamo težak meč pred nama i pokušačemo da se spremimo najbolje što možemo – zaključio je Madar.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter