0
Auto Moto

FOTO: Screenshot/YouTube

IRSKI BIZNISMEN GOVORIO O ŠUMAHERU: „Njegova žena 10 godina ne može da ode na ručak ili zabavu a da je ne pitaju za Mihaela“!

Objavljeno: 23.03.23 u 16:30

„Korina živi kao zatvorenica“

Edi Džordan, poznati biznismen i prijatelj jednog od najboljih vozača Formule 1, Mihaela Šumahera, izneo je neke nove detalje koji se tiču njegovog stanja.

On je rekao da Mihaelova supruga, Korina, radi neverovatan posao kada je u pitanju njihova privatnost ali da to negativno utiče i na nju.

Prošlo je gotovo deset godina kako Korina nije mogla otići na zabavu, na ručak… Živi kao zatvorenica jer bi svi sa njom hteli da razgovaraju o Mihaelu u momentu kada je ne treba svaki put podsećati na to – kaže Džordan.

On je rekao da razume Korinu što mu ne dozvoljava da poseti svog dobrog prijatelja.

Privatnost je jako važan aspekt za život. Korina je postavila neka pravila. Poznajem je jako dobro, ona je ljupka žena i poznavao sam je kada se udala za Mihaela. U dobrim smo odnosima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na početku sam se trudio da posetim Mihaela, ali Korina je odbila i to s pravom jer previše ljudi je želelo da ga vidi. Žan Tod je dobio privilegiju da ga poseti zbog toga što su bili jako bliski u Ferariju, što je potpuno razumljivo. Nisam mogao otići do njega, rekli su mi: „Edi, volimo te, ali potrebna nam je privatnost i zaštita za Mihaela“.

Podsećamo da je nemački vozač doživeo nesreću 2013. godine tokom skijanja na Alpima. Šumaher je skrenuo sa staze, izgubio kontrolu nad skijama i prilikom pada udario o veći kamen. Od tada se nalazi u vegetativnom stanju.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter