0
Tenis

Laslo Djere of Serbia reacts during his match against Viktor Durasovic of Norway during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 03, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

I DRUGI SRBIN SIGURAN NA STARTU MAJAMIJA: Laslo Đere izbacio Australijanca srpskih korena!

Objavljeno: 23.03.23 u 10:35

Veoma dobar meč!

Srpski teniser, Laslo Đere, odličnom igrom započeo je Masters u Majamiju. On je u prvom kolu slavio protiv Australijanca srpskih korena, Aleksandra Vukića, sa 2:0. Po setovima 6:2 i 7:6.

Đere je rutinski opravdao ulogu favorita u ovom meču. Vukić je u glavni žreb ušao nakon kvalifikacija kao 168. igrač na svetu. Sa druge strane srpski teniser je trenutno 58. reket sveta.

Prvi set, Đere je odradio rutinski što se može zaključiti i po rezultatu. Tokom drugog je bilo tenzije, igralo se gem za gem, ali u taj-brejku, Đere je pokazao zašto je trenutno bolji teniser i sa 7:3 obezbedio sebi drugo kolo Majamija.

Tamo ga čeka Janik Siner, sa kojim se sastajao do sada tri puta, od čega je čak dva puta slavio.

Podsećamo i drugi srpski teniser u Majamiju, Dušan Lajović, slavio je u prvom kolu izbacivši Endija Marija.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter