0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘ENERGIJA I DOBRA ODBRANA SU ODLUČILI’: Krilni košarkaš Crvene zvezde zadovoljan nakon trijumfa!

Objavljeno: 23.03.23 u 21:58

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu nad Baskonijom u okviru 30. kola Evrolige!

Izabranici Duška Ivanovića režirali su veliki preokret u hali ‘Aleksandar Nikolić’, nadoknadili -12 i nadigrali jednog od glavnih kandidata za ulazak u plej-of. Nakon meča za novinare je govorio krilni košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Dobrić:

‘Energija i dobra odbrana su odlučili. Početak je bilo malo lošiji, imali smo dosta propusta, ali nakon toga je koncentracija bila na nivou i igrali smo stvarno kako treba u odbrani, te došli do pobede.’ – počeo je Dobrić, da bi potom govorio o svojoj nedavnoj povredi:

FOTO: STARSPORT

‘Imao sam povredu pre desetak dana, ali sada je to prošlost, vratio sam se treninzima pre tri-četiri dana.’ – reči su Zvezdinog krila, koji potom dodaje:

‘Svaka pobeda uliva neko dodatno samopouzdanje. Sada imamo ABA ligu, gostujemo Mornaru, trijumf nam znači da probamo da se nadovežemo. Ovo je način na koji treba da igramo. Nismo blistali u napadu, ali smo u odbrani igrali dobro. Radili smo ono što smo se dogovorili, nisu imali pogotke iz tranzicije. Napadački su orijentisani, sprečili smo lake šuteve. Treba da budemo fokusirani 40 minuta i da nemamo padove u igri.’ – zaključio je Dobrić.

BONUS VIDEO: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter