0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Vildoza hteo da igra i posle povrede – Martin po prvi put agresivan!’

Objavljeno: 23.03.23 u 21:41

Može da bude zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa igrala!

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu nad Baskonijom u okviru 30. kola Evrolige! Izabranici Duška Ivanovića režirali su veliki preokret u hali ‘Aleksandar Nikolić’, nadoknadili -12 i nadigrali jednog od glavnih kandidata za ulazak u plej-of. Nakon meča za novinare je govorio šef stručnog štaba beogradskih ‘crveno-belih’:

FOTO: STARSPORT

‘Videćemo. Osetio je bol. Hteo je da nastavi, ali sam mu rekao da se odmori. Kada se ohladio nije mogao da igra.’ – rekao je Duško, a potom prokomentarisao samu utakmicu:

‘Sigurno je ovo naša najbolja utakmica u poslednje vreme. Igrali smo protiv najboljeg napadačkog tima u Evropi. I protiv Barse se videlo da možemo da igramo sa svima. Nema puno filozifije, sa agresivnom i fokusiranom odbranom možemo da pobedimom svakog. U napadu uvek nađemo rešenje, ali ako ne igramo odbranu možemo da izgubimo od svakog.’ – reči su Zvezdinog trenera, koji je posebno oduševljen navijačima:

FOTO: STARSPORT

‘Stvarno sam se iznenadio. Ja sam fasciniran ovom publikom. Znam da je navijačima teško, ali nam daju podršku i na ulici.’ – zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter