0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

CRNO-BELI DOČEKUJU LIDERA EVROLIGE!

Objavljeno: 23.03.23 u 16:40

Može li Partizan da napravi još jedan veliki korak ka top 8?

Najbolje plasirana ekipe Evrolige, Olimpijakos, gostuje Partizanu sutra od 20 časova u pretposlednjoj utakmici 30. kola elitnog takmičenja. Prvi susret je ubedljivo pripao aktuelnom šampionu Grčke, koji je sredinom novembra slavio sa 87:58.

U prošlom kolu beogradski Crno-beli su slavili na gostovanju protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, Efesa, čime su održali korak za ostalim ekipama koje se bore za mesto među top 8 i sada se nalaze na sjajnom 7. mestu sa skorom 16-13, koliko ima i Makabi koji se nalazi na jednoj poziciji iznad. Sa druge strane, Olimpijakos predvođen Sašom Vezenkovim prosto briljira ove sezone, što jasno oslikava i vodeća pozicija na tabeli. Ekipa iz Pireja je prošle nedelje nakon neizvesne završnice savladala Žalgiris u Kaunasu, ostvarivši 7. uzastopni trijumf u svim takmičenjima.

Suvišno je spominjati da će atmosfera u Areni biti vatrena, a vatrena će biti i ponuda za klađenje u AdmiralBetu, gde se pored standardne ponude nalazi i veliki broj specijala koji će biti dostupni na dan utakmice.

Pored toga, sve AdmiralBet igrače koji odigraju poene za 5 ili više evroligaških igrača očekuje povraćaj u visini od 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Ova promocija je dostupna svima koji imaju otvoren nalog na AdmiraBet.rs, a nalog možete otvoriti u svega par klikova putem ovog linka ili tako što ćete preuzeti AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju. Po izvršenoj registraciji, igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, nakon kojih sleduje dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara pri prvoj uplati depozita.

Šta mislite, može li Parni valjak da zabeleži još jedan izuzetno važan trijumf i zacementira svoje mesto među top 8? Ko misli da hoće, uvećaće svoj ulog 1.45 puta, dok svi koji misle da Partizan može i do fajnal fora mogu da uvećaju svoj ulog 5.50 puta.

Pogledajte ponudu, sastavite dobitnički tiket i uživajte u novom okršaju velikana evropske košarke!

 

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter