0
Košarka

FOTO: Screenshot/Twitter

BIZARNA SITUACIJA U NBA LIGI: „Ovo je najgora greška sudija u istoriji! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.23 u 10:11

Zaista neverovatno!

Poznato je da NBA liga zna da ponudi i poneke ‘čudne’ poteze, posebno pre plej-ofa, kada svi počinju da igraju ‘ozbiljnu’ košarku.

Međutim sinoć smo videli nešto što do sada nikada nismo, sigurno. Naime, posle jednog tajmauta na meču Dalas Maveriksa i Golden Stejt Voriorsa, domaći su branili pogrešan koš. Voriorsi su samo izveli aut i lagano poentirali.

Posle meča ljutito se oglasio vlasnik Dalasa, Mark Kjuban.

Za one koji se pitaju šta se desilo na 1:54 do kraja treće četvrtine, dozvolite mi da objasnim. Sudija je dosudio loptu za Mevse, spiker je to objavio. Tokom tajm auta je sudija promenio odluku i nikoga nije obavestio. Onda, kada je video da smo na drugoj polovini kao da je naša lopta, samo je dao loptu Voriorsima. Nama ni reč nije rekao. Oni su dali lak koš. Najgora greška te vrste sudija u istoriji NBA. Sve što je trebalo da urade jeste da nam kažu, a to nisu uradili. – napisao je on.

Mevsi su najavili i tužbu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter