0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

AKCIJA ZA DELIRIJUM NA TRIBINAMA: Magično dodavanje Kampaca, pa monstruozno zakucavanje Martina! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.23 u 20:07

Zvezda vodi na poluvremenu!

Aktuelni šampion Srbije i regiona, ekipa Crvene zvezde, dočekala je u 30. kolu najkvalitetnijeg evropskog takmičenja sastav Baskonije. Susret srpskog i španskog predstavnika u košarkaškoj eliti počeo je u terminu od 19 časova, u hali ‘Aleksandar Nikolić‘.

Posle 20 minuta borbe rezultat je 39:38.

Uprkos skromnom izdanju u uvodnim minutima Zvezda se na krilima borbenog Bena Bentila probudila u finišu poluvremena i serijom 14:0 došla do vođstva.

Zanimljiva činjenica je da su najveće zvezde u oba sastava, Kampaco na jednoj, a Markus Hauard na drugoj strani, gotovo odigrali poluvreme bez poenterskog učinka. Amerikanac je u samom finišu pogodio jednu trojku, a Argentinac je izostanak poena nadoknadio zaista magičnim asistencijama (4).

Prvo poluvreme obeležio je tandem Kampaco – Martin. Argentinski plejmejker je dodavanjem iza leđa uposlio snažnog centra, a Martin je podsetio na dane pre teških povreda i monstruoznim zakucavanjem podigao publiku na noge.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter