0
Košarka

FOTO: Twitter/ Chicago Bulls

ZEK LEVIN SMATRA DA TROFEJ ZA NAJBOLJEG KOŠARKAŠA NBA LIGE TREBA PIPADNE OVOM IGRAČU: ’Mislim da je već trebalo da osvoji jedan!’

Objavljeno: 22.03.23 u 20:10

Lavin ima svog favorita.

Košarkaš Čikaga Zek Lavin misli da bi ove godine nagrada za MVP NBA lige trebala da pripadne Džoelu Embidu. On se dotakao i Jokića i rekao da smatra je on sjajan takođe, ali da je Embdid siguran ove godine.

FOTO: Twitter/ Philadelphia 76ers

-Mislim da je već trebalo da osvoji jedan. Smatram i da je Jokić bio sjajan takođe. Osvojio ga je dve godine uzastopno tako da ne možete ništa da mu oduzmete. Naravno, Janis je neverovatan. Ipak, smatram da je Embid siguran ove godine. Toliko je dobar. – zaključio je Levin.

On često trenira sa Embidom tokom pauza između sezona, tako da njegov izbor i ne treba da čudi. Njegov saigrač Nikola Vučević je nedavno svoju podršku dao Jokiću, tako da će u Ilinoju biti zadovoljnih ko god da osvoji MVP trofej.

Lavin ove sezone na 65 utakmica u proseku beleži 25 poena i uz to ima 4,7 skokova i četiri asistencije.

BONUS VIDEO:

&nbs

p;

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter