0
Fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

„VREME JE DA NAPUSTIM VELIKU SCENU“: Penzionisao se bivši fudbaler Real Madrida!

Objavljeno: 22.03.23 u 13:41

Dosta je!

Nekadašnji reprezentativac Nemačke i igrač brojnih evropskih klubova, između kojih i Real Madrid, Mesut Ozil, odlučio je da završi karijeru u 34. godini života.

On se preko društvenih mreža oglasio te je objasni zbog čega je shvatio da je vreme za povlačenje.

Ćao svima. Posle mnogo razmišljanja, odlučio sam da se od ovog trenutka više ne bavim profesionalnim fudbalom. Imao sam privilegiju da budem profesionalac skoro 17 godina i jako sam zahvalan na šansama koje sam dobijao. Ipak, u poslednjih nekoliko sedmica i meseci imao sam mnogo problema sa povredama, zbog čega mi je postalo jasno da je vreme da napustim veliku scenu. Bilo je uzbudljivo putovanje, sa mnogo nezaboravnih momenata i emocija. Hvala Šalkeu, Verderu, Real Madridu, Arsenalu, Fenerbahčeu i Bašakšehiru, hvala trenerima isaigračima koji su mi postali prijatelji. – napisao je Ozil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official)

Karijeru je započeo u Šalkeu 2006. godine, gde ga je i primetio Verder. U Bremenu stiže i do prvog trofeja u karijeri. Potom prelazi u Real Madrid, a karijera ga dalje vodi u Arsenal. U Londonu je proveo najbolje igračke godine.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter