0
Evroliga

Vanja Marinkovic (L) and Head coach Joan Penarroya during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER BASKONIJE SKRENUO PAŽNJU NA ZVEZDINE ADUTE: Petruševu je predvideo svetlu budućnost!

Objavljeno: 22.03.23 u 14:59

Očekuje nas zanimljiva utakmica.

Košarkaši Baskonije, nastavljaju borbu za mesto u TOP 8 fazi Evrolige, a naredni protivnik biće im ekipa Crvene zvezde Meridianbet. Srpski šampion će dočekati španski tim, koji je jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnje sezone, a meč se igra u četvrtak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić.

Pred tu utakmicu, trener Baskonije Đoan Penjaroja obratio se medijima, a istakao je prednosti crveno-belih.

– Blizu smo kraja, već znamo kakve su kvalifikacije da i moramo beležimo pobede. Moramo da budemo čvrsti i da kontrolišemo igru. Takođe, moramo biti hladne glave i da ne odustajemo od svog stila igre – počeo je Penjaroja i dodao:

– Fakundo Kampaco, Luka Vildoza i Nemanja Nedović su najvažniji igrači. Zvezda je ekipa sa mnogo boraca i kvalitetnih igrača sa iskustvom, igraju agresivnu odbranu.

Potom se posebno osvrnuo na uzdanicu ekipe Duška Ivanovića – Filipa Petruševa, koji će prema rečima španskog stručnjaka dominirati ovom ligom.

– Ima fantastičnu sezonu i afirmiše se kao važan centar, koji će u budućnosti dominirati takmičenjem.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter