6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U NOVOM PAZARU POTRESAO CELU SRBIJU: Golman otvorio dušu, zavrtali mu uši i pretili da će mu izvaditi oči!

Objavljeno: 22.03.23 u 22:54

Surovo iživljavanje huligana nad kapitenom ekipe!

Doskorašnji kapiten FK Novi Pazar, Filip Kljajić, napustio je klub nakon torturu i mučenja koje je doživeo od strane tamošnjih huligana.

Uprkos sjajnoj sezone, jedan poraz od Kolubare bio je dovoljan da ‘navijači’ okrenu leđa miljenicima. Posle spomenutog meča usledile su psovke i uvrede na račun igrača, a Kljajić je kao kapiten stao ispred svog tima.

-Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili – otkrio je Kljajić u razgvoru za ‘Novosti’.

Kljajić se nakon tri slobodna dana vratio u Novi Pazar, a na poziv generalnog sekretara kluba Fikreta Međedovića odlučio je da ode na sastanak sa navijačima i pomiri se sa njima.

– Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči – istakao je Kljajić i dodao:

-Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub – poručio je sjajni čuvar mreže.

BONUS VIDEO:

 

9
6

6 Komentara

  1. Ovo je jedan detalj koji je izašao na svetlost dana.Mišljenja sam da toga ima i u drugim klubovima,jer su još uvek oko njih takvi likovi,koji uz pomoć klupskih struktura i države,mogu da rade šta hoće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter