0
Fudbal

FOTO: Starsport

RASULO U NOVOM PAZARU: ’Žao mi je što do saradnje nije došlo!’

Objavljeno: 22.03.23 u 20:30

Ostali bez trenera posle svega dva dana.

Fudbalski klub Novi Pazar tone u sve dublje probleme otkako je Rasim Ljajić odlučio da napusti klub. On je ranije u toku dana napustio Pazar zbog navijača koji su napali golmana Filipa Kljajića.

Nakom što su otpustili Aleksandra Stankovića, Pazarci su ekspresno našli novog trenera, Feđu Dudića, ali isto tako brzo i ostali bez njega.

On se glasio za Sportsport.ba I rekao da je po samo dolasku na stadion  zatekao problem koji se desio taj dan.

– Jutros sam krenuo za Novi Pazar zajedno sa svojim pomoćnicima pun volje, želje i entuzijazma da sa ekipom probamo ove godine izboriti Evropu ili biti u prilici bar za izlazzak do zadnjeg kola, a onda iduće sezone praviti ekipu po svom ukusu i ići ka zacrtanim ciljevima. Međutim, po samom dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio taj dan, odnosno napad na kapitena Filipa Kljajića gde je on odlučio da mu je to poslednji dan boravka u Novom Pazaru. – započeo je on.

Dodao je i rekao da je lično razgovarao sa njim, ali da nije uspeo da promeni njegovu odluku.

– Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspeo da promenim njegovu odluku što u potpunosti razumem, jer se njegova sigurnost i sigurnost njegove porodice dovela u pitanje. Nakon toga otišli smo na stadion, zatekao sam jednu tišinu u svlačionici i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. Kroz razgovor sa njima uvideo sam da im je jako teško palo ovo što se dogodilo njihovom kolegi i bili su svi uz njega.  – nastavio je Dudić.

Dotakao se i atmosfere u klubu i zaključio da se ne može ništa dobro doneti niti može uraditi normalno.

– Nakon toga odlazak i prvog čovjek kluba gospodina Rasima Ljajića koji daje ostavku na čiji sam poziv odlučio da dođem u klub jer sam mislio da zajedničkim snagama možemo da napravimo iskorak i donesemo Pazaru i njegovim navijačima koji je sigurno fudbalski grad, dosta radosti u budućnosti. Sva atmosfera i ambijent oko klub koji je stvoren ne može nista dobro doneti niti se može raditi normalno u tim uslovima i sprovoditi plan. – dodao je sad već bivši trener Pazara.

Na kraju je rekao da je zbog toda odlučio da ode i pre nego što je došao.

– Zbog toga sam odlučio da odem i pre nego što sam, nažalost, došao. Žao mi je što do saradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio na pozivu za rad u klubu Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedelje kada je klub obznanio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom. – zaključio je Feđa Dudić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter