1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

RASIM LJAJIĆ NAPUSTIO NOVI PAZAR: Navijači golmana polivali vodom – ‘Fizičkim napadom na Klajića sve je poništeno!’

Objavljeno: 22.03.23 u 17:50

Stvari nisu baš pod kontrolom u Novom Pazaru.

Srpski fudbal nedavno je pogodio skandal o napadu navijača Novog Pazara na golmana njihovog tima, Filipa Kljajića. Oni su ga polili vodom i vređali, a nakon svega političar Rasim Ljajić odlučio je da iz revolta povuče iz kluba.

‘Posle incidenta od strane nekoliko navijača, koji su fizicki napali golmana Kljajića, želim da saopštim da se potpuno povlačim iz kluba i da ne želim više da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku meru i svako dalje ostajanje u klubu za mene lično bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju. Već sam jednom, pre nekoliko meseci, upozorio da klub mora da raščisti odnos sa navijačima-pojedincima, koji izazivaju incidente i prave ogromnu finansijsku i sportsku štetu, i da ne vidim sebe u njemu, ako se taj problem ne reši.’ – rekao je Ljajić i potom dodao:

FOTO: FK Novi Pazar

‘Želim ovom prilikom da uputim izvinjenje golmanu Kljajiću i njegovoj porodici zbog dozivljene neprijatnosti i neviđenog skandala. Godinama unazad, trudio sam se da promenim imidž kluba i dobrim delom smo u tome uspeli. Igrači su rado dolazili u Pazar i imali su samo reči hvale za tretman, odnos prema njima i uslove u klubu. Ovim incidentom, sve je poništeno.’ – zaključio je Rasim u razgovoru za Mozzartsport.

BONUS VIDEO:

1
0

1 Komentara

  1. Jedini sto pistujem nekom englezu to je ono sto je Margaret Tacar napravilq sa huliganima po njihovim stadionima.Mnogo bi puniji stadioni bili da nema lažnih navijacki grupa koji su uglavnom sitni kriminalci iza koji stoji grupni kriminsl.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter