3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN I ZVEZDA FAVORITI U 30. KOLU EVROLIGE: Lider Evrolige i neugodni Španci stižu u Beograd!

Objavljeno: 22.03.23 u 14:11

Zanimljiva nedelja u Beogradu.

Košarkaši Partizana Mozzartbet i Crvene zvezde Meridianbet, ove nedelje će odigrati svoje mečeve u okviru 30. kola Evrolige. Oba srpska tima, biće domaćini, a u Beograd dolaze lider najkvalitetnijeg evropskog takmičenja Olimpijakos – koji će se sastati sa crno-belima, kao i Baskonija, koja će odmeriti snage sa crveno-belima.

Oba beogradska tima su favoriti prema kladionicama, a naš beting partner efbet, donosi sjajnu ponudu. Prvi će na teren košarkaši Crvene zvezde koji će u četvrtak od 19 časova dočekati Baskoniju.

Kvota na trijumf domaćih je 1.74, dok je ponuđen koeficijent na pobedu gostiju 2.25. Zvezda se sigurno neće predati posle meča u Barseloni, nakon čega su i definitivno izgubljene šanse za TOP 8, dok sa druge strane Baskonija želi trijumf po svaku cenu, kako bi održala korak za plasmanom u narednu fazu takmičenja.

Sa druge strane, Partizan će imati znatno teži zadatak, jer u Štark arenu dolazi prošlogodišnji učesnik fajnal fora, a ove godine i lider Evrolige. Očekuje se definitivno neverovatna atmosfera, a kvota na trijumf crn-belih je 1.87, dok je koeficijent na pobedu atinskih crveno-belih 2.05, prema našem beting partneru efbetu.

Ova utakmica igra se u petak od 20 časova.

*kvote su podložne promenama*

BONUS VIDEO:

0
0

3 Komentara

  1. Što se mene tiče ne interesuje me i želim Zvezdi obavezan poraz,ali mislim da će sutra pobediti jer ne treba.Inače sam Zvezdaš .

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter