0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ, DOBRIĆ, LAZIĆ? Evo ko će biti spreman za duel sa Baskonijom!

Objavljeno: 22.03.23 u 18:46

Bez prevelikog rezultatskog značaja za ‘crveno-bele’.

Crvena zvezda sutra igra duel 30. kola Evrolige, a u Beograd stiže ekipe Baskonije. ‘Crveno-beli’ ne mogu u TOP8, pa ovaj meč za njih nema preveliki značaj, što nije slučaj kada su gosti u pitanju. Očekivanja uoči tog susreta izneo je trener Crvene zvezde, Duško Ivanović:

‘Baskonija je najbolja u napadu i najbolja u asistencijama. Izuzetna napadačka ekipa koja ima izuzetan talenat i atlete. Vrlo efikasan tim i moramo da odigramo izuzetno dobru odbranu, što će biti veoma teško. Mi svaku utakmicu igramo da dobijemo.’ – rekao je Duško, te dodao da se u roster vraćaju Dobrić i Nedović, ali ne i Lazić.

‘Dobro je. Mislim da će i Nemanja i Ognjen moći da igraju. Počeo je Branko, ali idemo nedelja po nedelju, ne dan po dan. Da vidimo kako će moći i da li će moći’ – reči su crnogorskog stručnjaka.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter