2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADI IGRAČ ČUKARIČKOG BLIZU POVRATKA U ZVEZDU: ’Crveno-beli’ podmlađuju ekipu!’

Objavljeno: 22.03.23 u 18:20

Milojević vraća omladinca.

Crvena zvezda planira da vrati sa pozjamice iz Čukaričkog Vladimira Lučića. On je odradio pripreme sa svojim matičnim klubom i tada dobio velike pohvale od Dejana Stankovića, ali je zbog jake konkurencije poslat na ‘kaljenje’ na Banovo brdo.

FOTO: Starsport

Čukarički ima pravo otkupa u iznosi od 300.000 evra i 20 posto od naredne prodaje. Uprava Zvezde još je u fazi razmišljanja oko ovog poteza, jer u slučaju prodaje Stefana Mitrovića, mladom Lučiću su vrata stadiona ’Rajko Mitić’ širom otvorena.

Vladimir Lučić je igrač sličan Aleksandru Kataiju, ne toliko jak u tranziciji i direktnom fudbalu, ali tehnički vrlo potkovan i talentovan. Snalazi se na malom prostoru o čemu svedoče igra ovog proleća. Uz Stefana Tomovića,  Lučić je trenutno najbolji i najproduktivniji igrač Čukaričkog. Na prethodnom meču protiv Voždovca upisao je dve asistencije.

BONUS VIDEO:

4
0

2 Komentara

  1. Najveća greška svim igračima Zvezde na raznim pozajmicama bi bila da se vrate u Zvezdu! Tada se vraćaju u neizvesnost i unapred odbacivanje od strane Zvezde, jer ona ima koncepciju razvoja koja se oslanja na berače kokosa, iz afričkih savana, preobučenih u dresove Zvezde. Koliko su Afrikanci kvalitetni pokazala nam je grupna faza LE!

    2
    0
    Odgovori
  2. “Usled jake konkurencije” Ibrahima Mustafe i Osmana Bukarija, su odstranjeni iz Zvezde Lučić, Motika i Radulović! Zemljo otvori se! Mustafa i Bukari su pokazali koliko mogu protiv Makabija, Fradija, Monaka i Trabzona. Tada su bili strašno dobri, ali ne toliko dobri koliko strašni! Njihova vrednost je potpuno u skladu sa plasmanom Zvezde u Evropi! Mali Lučić bar ima dribling, ima vic u nogama, a šta imaju ovi afrički “kapitalci” osim brzine?! Imaju dobre ugovore veoma podesne za ugrađivanje! Ko je kriv Lučiću, Motiki i Raduloviću što oni nisu Afrikanci!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter