0
Fudbal

Sasa Lukic (R) during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

LUKIĆ PORUČUJE: „Znamo gde smo grešili na Mundijalu – ispravićemo to!“

Objavljeno: 22.03.23 u 09:16

Smatra da nema lakih protivnika!

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak započinje kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Prvi protivnik biće selekcija Litvanije. Prvotimac Fulama, Saša Lukić, u razgovoru za Sportski žurnal, smatra da u kvalifikacijama nema lakih duela.

Nema lakih utakmica u kvalifikacijama. Današnji fudbal je pun iznenađenja i moramo da budemo oprezni. Shvatićemo ozbiljno protivnika. Dobro smo ih analizirali, sećamo se i prethodnih utakmica. Znamo na koji način treba da dođemo do pobede i verujem da ćemo od prvog minuta primeniti trijumfalni recept. – započeo je Lukić.

Sasa Lukic (R) of Serbia in action against Brazil’s forward Neymar (R) during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022
foto: STARSPORT

Nema lakog protivnika, te se on i njegovi saigrači moraju dokazati.

Nijedan protivnik nije lak i ne smemo da počnemo kvalifikacije sa mišljenjem da ćemo bez problema osvojiti prvo mesto. Imamo kvalitetan i uigran sastav, ali predstoji nam novo dokazivanje i zato ne smemo nikoga da shvatimo olako. – svestan je fudbaler Fulama.

Osvrnuo se potom i na Mundijal, gde očekivanja nisu ispunjena.

Moramo da gledamo napred. Imali smo velika očekivanja od Mundijala, znamo gde smo grešili i šta treba da ispravimo u sledećem ciklusu. Svi mi igrači svesni smo propusta i obaveza nam je da se ponovo pokažemo u lepom svetlu. Zajedno smo na novom početku i silno želimo da predstavljamo našu zemlju i na Evropskom prvenstvu, prvi put posle 24 godine. – jasan je bivši igrač Torina.

Sasa Lukic of Serbia in action during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia

U drugom meču u ovom ciklusu Orlove očekuje gostovanje u Podgorici, selekciji Crne Gore.

Sigurno će biti zanimljivo. Poznajemo se, bile su specifične i naše dve utakmice pre pet godina. Pobeda bi nam mnogo značila, međutim, fokusirani smo prvo na Litvaniju, od subote ćemo pričati o Crnoj Gori. – zaključio je Lukić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter