0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LOŠE VESTI IZ NOVOG PAZARA: Filip Kljajić napustio klub!

Objavljeno: 22.03.23 u 21:08

Zbog napada navijača otišao i golman.

Golmana Novog Pazara, Filipa Kljajića, po zavrsetku utakmice sa Kolubarom, su navijači tog kluba polili vodom, a zatim ga vređali, a on je odlučio da napusti klub. Pored Kljajića, klub je napustio i Rasim Ljajić. Danas po do dolazsku u Novi Pazar, kada je trebao da odrzi prvi trening sa ekipom, Feđa Dudić, izjavio je da je na samom dolasku na stadion zatekao problem koji se desio taj dan.

Po samom dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio taj dan, odnosno napad na kapitena Filipa Kljajića gde je on odlučio da mu je to poslednji dan boravka u Novom Pazaru. Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspio da promenim njegovu odluku što ga u potpunosti razumem jer njegova sigurnost i sigurnost njegove porodice je došla u pitanje. započeo je on.

Dudić je dodao da je video igrače koji ćute u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju.

-Nakon toga otišli smo na stadion, zatekao sam jednu tišinu u svlačionici i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. – zaključio je Feđa Dudić.

BONUS VIDEO:

&nbs

p;

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter