0
Košarka

FOTO: Twitter/ KK Crvena zvezda Meridianbet

KAMPACO PRED DUEL SA BASKONIJOM U EVROLIGI: ’Dobar su tim, opasni su!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.23 u 20:47

Argentinac o Baskoniji.

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco govorio je za medije pred meč 30. kola Evrolige, gde će njegov tim igrati protiv Baskonije. ‘Crveno-bele’ očekuje važna utakmica i samo im pobeda daje nadu da mogu da konkurišu za Top 8.

Rekao je da moraju da igraju dobru odbranu I da će uz navijaće dobro proći.

-Biće teško. Dobar su tim, opasni su. Mogu da postižu poene na sve načine, iz svake pozicije… Mi moramo da obratimo pažnju na to, igraju brzo, sa puno energije i mi moramo da budemo pametni i da igramo pametnu košarku. Moramo da igramo dobru odbranu i uz naše navijače mislim da ćemo dobro proći ako to uradimo sve. – započeo je Argentinac.

Dotakao se i Markusa Huarda, glavnog igrača Baskonije.

-On je glava ove zmije. On je plejmejker koji usrećuje sve i moramo da igramo agresivno na njemu. Moramo da mu otežamo posao. – dodao  je on.

Nastavio je i rekao da svaku utakmicu do kraja gledaju kao finale.

-Ne smemo da razmišljamo o tome i ne moramo sada. Moramo da mislimo na našu energiju i da napredujemo kao tim. Moramo svaku utakmicu do kraja sezone da igramo kao finale. To je jedini ključ za nas. Ne smemo da razmišljamo o tome i budućnosti i šta će biti. Moramo samo da napredujemo svaki dan i bićemo dobro. – nastavio je plejmejker.

Na kraju je dodao da misli da su trenutno izjednačeni sa Partizanom.

-Naš glavni cilj je samo šta se dešava sada, trenutno, kao ovaj intervju sa vama. Mislim da smo trenutno izjednačeni sa Partizanom. Sve je u detaljima. Ko je pametniji u datom trenutku, ko se više bori… Pobediće uvek onaj ko je bolji u tome. Moramo da radimo samo. – zaključio je Fakundo Kampaco.

 

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter