0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EGZUM PRED OLIMPIJAKOS: ‘Uvek je najbitnija ona sledeća utakmica!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.23 u 19:54

Bitan duel za Partizan!

Košarkaši Partizana u petak će odigrati duel sa ekipom grčkog Olimpijakosa, a uoči tog duela za Sport Klub je govorio Dante Egzum. Australijski košarkaš svestan je da moraju da idu korak po korak.

‘Dobro nam je došlo pred ključni deo sezone da napunimo baterije. Biće teško, nema sumnje, ali ako budemo koncentrisani i radimo ono što treba, svakoga možemo da savladamo. Kao i u bilo drugoj sezoni koju sam odradio kao profesionalac, imali smo mnogo uspona i padova. Imamo tim koji zna kako da se fokusira kada je to neophodno i nadam se da će sve ispasti dobro.’ – rekao je Egzum i potom dodao:

‘Uvek sam govorio da treba da gledamo utakmicu po utakmicu. To je uvek najviše što možeš da uradiš kaop igrač. Svaki put je najbitnija ona sledeća, bez obzira na kojem mestu tabele se nalaziš. Na početku sezone smo bili pri dnu, ali onda smo radili šta treba i krenuli smo u niz pobeda.’ – zaključio je Egzum.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter