0
Košarka

Dragan Bokan Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DEBAKL BUDUĆNOSTI: Bokan 52 minuta držao igrače i trenere u svlačionici! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.23 u 10:30

Ozbiljna situacija!

Budućnost je sinoć doživela najubedljiviji poraz u SC Morača u istoriji od kada se takmiče u Evrokupu. Gran Kanarija je iz Podgorice odnela pobedu rezultatom 94:69.

Potpuno su izdominirali gosti za potpuni šok u Podgorici. Kako prenose crnogorske Vijesti, nakon utakmice Dragan Bokan je igrač i trenere držao tačno 52 minuta u svlačionici.

Predsednik podgoričkog kluba očigledno je bio veoma nezadovoljan izdanjem svog kluba, te odlučio da održi sastanak odmah nakon meča.

Trener Budućnosti, Vladimir Jovanović, rekao je da za sada nema nikakvih odluka, a da li će ih biti odlučiće predsednik Bokan.

Nema odluka, a da li će biti pričajte sa predsednikom. Ovakva utakmica zahteva pozornost, ne samo mene kao trenera, već čitavog kluba. To nije ni prvi ni poslednji put. Nadam se da ćemo izaći iz ovoga. Prije 10 dana sve je bilo sjajno, ali se sve okrenulo za 180 stepeni. Moramo da odreagujemo kako bi trebalo. – rekao je Jovanović nakon meča.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter